اقتصادی

عراق واردات پیازچه را ممنوع کرد

وزارت کشاورزی عراق امروز پنجشنبه واردات پیازچه به این کشور را به علت کافی بودن تولید داخلی، ممنوع اعلام کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت کشاورزی عراق امروز پنجشنبه واردات پیازچه به این کشور را به علت کافی بودن تولید داخلی، ممنوع اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری عراق (واع)، وزارت کشاورزی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد واردات پیازچه از طریق گذرگاه‌های مرزی از امروز تا اطلاع ثانوی ممنوع است. این تصمیم در راستای سیاست وزارتخانه برای حمایت از کشاورزان عراقی و حفاظت از تولید داخلی اتخاذ شده است.

این وزارتخانه تأکید کرد، اقدامات لازم برای اجرای ممنوعیت واردات این محصول انجام خواهد شد و در صورت ورود و عرضه آن به بازارهای داخلی، مطابق با قوانین و دستورالعمل‌ها اقدامات قانونی لازم صورت می‌گیرد.

همچنین وزارت کشاورزی و منابع آبی اقلیم کردستان عراق امروز پنجشنبه واردات گوجه به اقلیم کردستان را به منظور حمایت از تولید کنندگان گوجه در جنوب عراق به ویژه استان بصره، ممنوع اعلام کرد. این وزارتخانه از دولت مرکزی عراق نیز خواست زمانی که فصل برداشت محصولات کشاورزی در اقلیم کردستان آغاز می‌شود، واردات همان محصولات از خارج به مناطق مرکزی و جنوبی عراق را ممنوع کند تا از کشاورزان در اقلیم کردستان حمایت شود.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 9 =

دکمه بازگشت به بالا