اجتماعیسیاسی

عراق و روسیه امکان امضای توافقنامه دو جانبه برای انتقال محکومان میان بغداد و مسکو را بررسی کردند

وزیر دادگستری عراق و سفیر روسیه در بغداد دیدار و درباره امکان امضای توافقنامه دو جانبه برای انتقال محکومان میان بغداد و مسکو رایزنی کردند.

میدل ایست نیوز: خالد شوانی وزیر دادگستری عراق از آلبروس کوتراشف، سفیر روسیه در بغداد برای بررسی افق‌های همکاری حقوقی و قضایی میان دو کشور استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، دو طرف در این دیدار با توجه به حضور تعدادی از زندانیان دارای تابعیت روسی در مراکز اصلاح عراق و آن‌هایی که اخیراً در چارچوب اقدامات رسمی پس از اتمام مراحل قانونی علیه آن‌ها از سوریه منتقل شدند، امکان امضای توافقنامه دو جانبه برای انتقال محکومان میان بغداد و مسکو را بررسی کردند.

در این دیدار همچنین بر اهمیت سازماندهی این پرونده از طریق توافقنامه حقوقی شفاف بر اساس آیین نامه مصوب تاکید کردند.

از طرفی دیگر سفیر روسیه بر آمادگی مسکو برای پیشبرد اقدامات امضای توافقنامه از جمله زندانیان روسی در زندان‌های عراق تاکید و به اهتمام روسیه به توسعه روابط خود با عراق در زمینه‌های مختلف به ویژه در جنبه‌های حقوقی و قضایی اشاره کرد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − پانزده =

دکمه بازگشت به بالا