خبر اولسیاسی

تماس تلفنی عبدالعاطی با همتایان عمانی و ایرانی، گروسی و ویتکاف

وزیر خارجه مصر در چارچوب تلاش‌ها برای کاهش تنش و دستیابی به راه حلی توافقی درباره پرونده هسته‌ای ایران، با وزرای خارجه عمان و ایران، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و فرستاده ویژه امریکا به خاورمیانه به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

میدل ایست نیوز: در چارچوب دستورات رئیس جمهور مصر، بدر عبدالعاطی وزیر خارجه این کشور طی ۲ روز گذشته، به تماس‌های فشرده خود ادامه داد و در این مدت، در چارچوب تلاش‌ها برای کاهش تنش و دستیابی به راه حلی توافقی درباره پرونده هسته‌ای ایران، با بدر بن حمد البوسعیدی وزیر خارجه عمان، سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و استیو ویتکاف فرستاده ویژه امریکا به خاورمیانه به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه مصر، در این تماس‌ها، بر اهمیت کاهش تنش و مهار تنش‌های فزاینده در منطقه، ایجاد فضای مناسب برای ادامه مذاکرات میان امریکا و ایران و پیشبرد راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک و تشویق طرف‌ها به دستیابی به تفاهم‌های توافقی که تمامی دغدغه‌ها را در نظر می‌گیرد و به دور کردن منطقه از تنش و بحران کمک می‌کند، تاکید شد.

عبدالعاطی در تماس‌های خود به اهمیت عبور از هرگونه اختلاف در این مرحله حساس از تاریخ در منطقه که حفظ امنیت منطقه‌ای را تضمین و منافع ملت‌های منطقه در ثبات و توسعه را حفظ می‌کند، اشاره کرد.

وی همچنین با بیان اینکه برای بحران‌ها و چالش‌های مختلف پیشِروی منطقه راه حل نظامی وجود ندارد و تنها راه تضمین امنیت و ثبات منطقه، رویکرد‌های سیاسی و دیپلماتیک است، بر اهمیت جلوگیری از کشیده شدن به سمت ناامنی و بی‌ثباتی تاکید کرد.

وزیر خارجه مصر در ادامه اظهار داشت که کشورش به تماس‌های فشرده و تلاش‌های صادقانه خود با شرکای منطقه‌ای و طرف‌های امریکایی و ایرانی در راستای دستیابی به راه حلی مسالمت‌آمیز که منافع طرف‌های مربوطه را تامین می‌کند و دغدغه‌های مرتبط با پرونده هسته‌ای ایران را مدنظر قرار می‌دهد و امنیت و ثبات را برای ملت‌های منطقه تضمین می‌کند، ادامه خواهد داد.

منبع
وزارت خارجه مصر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =

دکمه بازگشت به بالا