سیاسی
رشید و سید عمار الحکیم دیدار کردند
رئیس جمهور عراق و رهبر جریان حکمت ملی عراق دیدار و درباره وضعیت کشور و تحولات منطقه رایزنی کردند.

میدل ایست نیوز: عبداللطیف رشید رئیس جمهور عراق امروز سه شنبه میزبان سید عمار الحکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق بود.
براساس بیانیه دفتر رشید، رئیس جمهور عراق سالروز درگذشت حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالعزیز الحکیم را به سید عمار الحکیم تسلیت گفت.
رشید به نقش ملی موثر سید عبدالعزیز الحکیم و حمایت و پشتیبانی او از تلاشها برای تقویت امنیت و بنا نهادن نهادی حکومت و تحکیم فرهنگ همزیستی مشترک اشاره کرد.
دو طرف تحولات اوضاع در کشور و لزوم تسریع در تعیین تکلیف تعهدات ملی در راستای تقویت روند تفاهم ملی و تضمین ثبات فرآیند سیاسی را بررسی کردند.
در این دیدار آخرین تحولات منطقه بررسی شد و رئیس جمهور عراق بر موضع عراق مبنی بر اتکا بر گفتوگو و تفاهم برای حل بحرانها در راستای حفظ امنیت و ثبات در منطقه تاکید کرد.



