اقتصادی

آغاز بهره‌برداری مصر از منابع نفت سینا

وزارت نفت مصر از آغاز تولید نفت از یکی از بزرگترین میدان‌های نفتی منطقه سینا موسوم به میدان دریایی بلاعیم خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزارت نفت مصر از آغاز تولید نفت از یکی از بزرگترین میدان‌های نفتی منطقه سینا موسوم به میدان دریایی بلاعیم از طریق چاه بلاعیم 133 خبر داد.

به گزارش روسیا الیوم، این چاه، نخستین دستاورد برنامه جدید سرمایه‌گذاری مشترک شرکت ایتالیایی «انی» در مصر به ‌شمار می‌رود. این پروژه را شرکت «پتروبل» اجرا می‌کند که مالکیت مشترک آن را شرکت انی و شرکت نفت مصر در اختیار دارند.

شاخص‌های اولیه تولید نفت در سینا، نتایج امیدوارکننده‌ای نشان می‌دهد به ‌طوری‌که میزان تولید روزانه حدود 1500 بشکه نفت خام برآورد شده و امکان بهبود عملکرد و افزایش ظرفیت تولید در مراحل بعدی نیز وجود دارد.

این نتایج بیانگر ظرفیت‌های باقی‌مانده در میدان دریایی بلاعيم است. در همین راستا، دکل حفاری «ترايدنت 16» که هم‌اکنون در منطقه مستقر است، برای حفاری چاه جدیدی با نام «بلاعيم 131» در چارچوب طرح سرمایه‌گذاری در این میدان، آماده می‌شود.

میدان نفتی بلاعيم که در شرق مصر و در قلب شبه‌جزیره سینا قرار دارد، بزرگ‌ترین میدان نفتی این کشور محسوب می‌شود. این میدان در حال حاضر روزانه حدود 60 هزار بشکه نفت تولید می‌کند و یکی از ارکان اصلی تولید نفت مصر به‌ شمار می‌رود.

منبع
روسیا الیوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − دو =

دکمه بازگشت به بالا