اجتماعیسیاسی

ادعای وزارت کشور بحرین درباره ربایش شناور این کشور و انتقال آن به آب‌های ایران

وزارت کشور بحرین ادعا کرد 3 ماهیگیر این کشور در آب‌های سرزمینی خود مورد حمله مسلحانه گروهی از ایرانی‌ها قرار گرفتند و پس از انتقال اجباری به آب‌های ایران و سرقت تجهیزاتشان، رها شده‌اند.

میدل ایست نیوز: وزارت کشور بحرین با انتشار گزارشی درباره حادثه ۱۸ فوریه، جزئیات اظهارات سه ملوان یک شناور بحرینی را که ادعا کرده‌اند، مورد سرقت مسلحانه قرار گرفته بودند، تشریح کرد.

به گزارش اسکای نیوز، بر اساس این گزارش، این ملوانان تحت تهدید سلاح از آب‌های سرزمینی بحرین به سمت آب‌های ایران هدایت شده‌اند.

این ماهیگیران اعلام کردند: مهاجمان آن‌ها را به زور سوار قایق خود کرده و به سمت مرزهای آبی ایران برده‌اند ضمن آنکه در جریان این اقدام، یکی از موتورهای شناور و سایر وسایل موجود در آن توسط مهاجمان ضبط شده است.

این ملوانان تأکید کردند: عاملان این حادثه ایرانی بوده‌اند و بعد از گذشت حدود سه ساعت آنها را رها کردند تا به سمت بحرین بازگردند.

وزارت کشور بحرین با استناد به داده‌های فرماندهی گارد ساحلی اعلام کرد: این‌گونه عملیات‌ها پیش از این نیز چندین بار توسط اتباع ایرانی تکرار شده است و حادثه مذکور نقض آشکار قوانین بین‌المللی دریانوردی به شمار می‌آید و بحرین این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که اقدامات قانونی لازم را در این زمینه انجام دهد.

پیش از این نیز گارد ساحلی بحرین گزارش داده بود ،یک قایق این کشور با سه سرنشین شامل یک تبعه بحرینی 20 ساله و دو تبعه آسیایی ۳۶ و ۳۸ ساله در نزدیکی مرزهای دریایی شمالی، هدف حمله راهزنان دریایی قرار گرفته است.

منبع
اسکای نیوز عربی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 8 =

دکمه بازگشت به بالا