سیاسی

دمشق از انتقال ساکنان اردوگاه الهول به مکانی با شرایط بهتر خبر داد

سخنگوی وزارت کشور سوریه با اسف بار خواندن وضعیت انسانی در اردوگاه الهول، از برنامه این کشور برای انتقال ساکنان به مکانی با شرایط بهتر خبر داد.

میدل ایست نیوز: سخنگوی وزارت کشور سوریه در کنفرانسی خبری، به تشریح وضعیت بحرانی اردوگاه «الهول» و برنامه‌های دولت این کشور برای مدیریت این پرونده پیچیده انسانی و امنیتی پرداخت.

به گزارش تلویزیون العربی، نور الدين البابا سخنگوی وزارت کشور اعلام کرد: هزاران نفر در اردوگاه الهول در شرایطی بسیار سخت و طاقت‌فرسا گرفتار شده بودند و بر اساس آمارهای ارائه شده، بیش از ۷۰ درصد از ساکنان این اردوگاه را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند که اکثریت آن‌ها اتباع کشورهای سوریه و عراق بوده اند.

وی تأکید کرد: ما نمی‌توانیم کودکان و زنان را صرفاً به دلیل تعلقات خانوادگی‌شان، مجرم قلمداد کنیم.

البابا در بخش دیگری از اظهاراتش به چالش‌های امنیتی اردوگاه الهول اشاره کرد و گفت: بازرسان بیش از ۱۳۸ حفره و شکاف را در دیوارهای محافظ اردوگاه شناسایی کرده‌اند که به نظر می رسد، این رخنه‌ها با همکاری شبکه‌های سازمان‌یافته قاچاق، مسیر را برای خروج غیرقانونی و ناپدید شدن برخی از ساکنان هموار کرده بود.

وزارت کشور سوریه با تأکید بر ناگوار بودن شرایط انسانی داخل اردوگاه الهول اعلام کرد: عملیات انتقال مقیمان این اردوگاه به یک مکان جایگزین با استانداردهای انسانی و معیشتی بهتر در دستور کار قرار دارد.

منبع
العربی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

دکمه بازگشت به بالا