سیاسی

تبادل ۹۱ زندانی میان دولت انتقالی و گارد ملی در سویدای سوریه با میانجی‌گری امریکا

استان سویداء روز پنج‌شنبه شاهد اجرای یکی از بزرگ‌ترین عملیات‌های تبادل زندانیان میان نیروهای دولت انتقالی سوریه و گارد ملی تحت نظارت صلیب سرخ جهانی و با میانجی‌گری امریکا بود.

میدل ایست نیوز: نیروهای حکومت انتقالی سوریه و گارد ملی سویداء تحت نظارت مستقیم کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، فرآیند تبادل اسرا و بازداشت‌شدگان را در شمال این استان با موفقیت به پایان رساندند.

به گزارش الاخبار، طبق گزارش «دیده‌بان حقوق بشر سوریه»، این عملیات در ایست‌بازرسی «المتونه» واقع در شمال استان سویداء و تحت تدابیر شدید امنیتی اجرا شد.

در این عملیات تبادل 61 غیر نظامی از اهالی استان سویداء که پیش‌تر در جریان حوادث اخیر توسط شبه‌نظامیان عشایر ربوده و به دولت انتقالی تحویل داده شده بودند، آزاد شدند.

در مقابل ۳۰ تن از نیروهای دفاعی و داخلی وابسته به حکومت انتقالی سوریه نیز که در اختیار نیروهای محلی سویداء بودند، آزاد شدند.

این توافق پس از دورهای فشرده مذاکرات و با میانجی‌گری مستقیم امریکا حاصل شد و هدف از آن جلوگیری از شعله ور شدن درگیری‌های خونین میان نیروهای دولت مرکزی و گروه‌های مسلح محلی در جنوب سوریه عنوان شده است.

منبع
الاخبار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − دوازده =

دکمه بازگشت به بالا