سیاسی

مارکو روبیو دوشنبه به اسرائیل می‌رود

مارک روبیو وزیر خارجه امریکا روز دوشنبه آینده به منظور گفت‌وگو درباره ایران، بدون آن که خبرنگاران او را همراهی کنند به اسرائیل خواهد رفت.

میدل ایست نیوز: مارکو روبیو وزیر خارجه امریکا روز دوشنبه آینده به منظور گفت‌وگو درباره ایران به اسرائیل خواهد رفت.

به گزارش الجزیره، وزارت خارجه امریکا اعلام کرد، مارکو روبیو وزیر خارجه این کشور روزهای دوم و سوم مارس به منظور گفت‌وگو درباره موضوعات ایران و لبنان و طرح صلح دونالد ترامپ برای غزه، راهی اسرائیل خواهد شد.

در شرایطی که روند استقرار نیروهای نظامی امریکا در منطقه همراه با تهدید به حمله نظامی به ایران ادامه دارد، سخنگوی وزارت خارجه امریکا گفت، روبیو با مقامات اسرائیلی درباره مجموعه‌ای از اولویت‌های منطقه‌ای از جمله ایران، لبنان و تلاش‌ها برای اجرای طرح صلح دونالد ترامپ درباره غزه، گفت‌وگو خواهد کرد.

در اصل قرار بود روبیو فردا شنبه به اسرائیل سفر کند ولی این سفر به روز دوشنبه موکول شد. روبیو را در سفر به اسرائیل هیچ خبرنگاری همراهی نخواهد کرد.

امریکا امروز جمعه از کارکنان سفارت خود در اسرائیل که حضور آنان ضروری نیست خواست، اسرائیل را ترک کنند.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا