سیاسی

احضار سفیر ایران به وزارت خارجه قطر و اعلام مراتب نارضایتی عمیق در پی حملات موشکی

وزارت امور خارجه قطر با احضار سفیر ایران، مراتب اعتراض و نارضایتی عمیق و مخالفت قاطع خود را با هدف قرار گرفتن خاک این کشور ابراز کرد.

میدل ایست نیوز: محمد بن عبدالعزیز بن صالح الخلیفی، وزیر مشاور در امور خارجه قطر، در دیدار با سفیر ایران تأکید کرد: تکرار این حملات، اقدامی ناسنجیده و غیرمسئولانه است که با اصول حسن هم‌جواری و روابط دوجانبه کاملاً در تضاد است.

به گزارش الخلیج آنلاین، الخلیفی هشدار داد: تداوم این رفتارهای غیرمسئولانه، قطعاً پیامدهای وخیمی بر روابط دو کشور خواهد داشت،به‌ویژه آنکه دولت قطر همواره برای حمایت از راهکارهای دیپلماتیک جهت کاهش تنش‌ها تلاش کرده است.

وزیر مشاور در امور خارجه قطر خاطرنشان کرد: هدف قرار گرفتن خاک قطر موجب ایجاد رعب و وحشت در میان غیرنظامیان و آسیب به مناطق مسکونی شده است.

وی بر ضرورت بازگشت فوری به گفت‌وگو و مسیرهای دیپلماتیک برای حل اختلافات تأکید کرد و خواستار توقف عملیات نظامی شد که تهدیدی مستقیم برای صلح و امنیت منطقه به شمار می‌رود.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − دوازده =

دکمه بازگشت به بالا