توقف صادرات گاز اسرائیل به مصر/ قاهره وضعیت اضطراری اعلام کرد
در پی تشدید تنشهای نظامی در منطقه و حملات مشترک امریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، تزریق گاز طبیعی از سوی تل آویو به مصر به دلایل امنیتی و فنی متوقف شد و دولت مصر را ناچار به فعالسازی طرحهای جایگزین برای تأمین انرژی کرد.

میدل ایست نیوز: رژیم صهیونیستی صادرات و پمپاژ گاز طبیعی به مصر را در بحبوحه تشدید تنشهای منطقهای و نگرانی از اختلال گسترده در تأمین انرژی در شرق مدیترانه متوقف کرد.
به گزارش العربی الجدید، تصمیم به توقف صادرات گاز با شرایط امنیتی و فنی جدید و پس از تهاجم مشترک امریکا و اسرائیل به ایران در ارتباط است.
منابع خبری اعلام کردند: این موضوع مصر را ناچار خواهد کرد تا اولویتهای تأمین سوخت داخلی خود را بهویژه با توجه به افزایش تقاضای برق در ساعات اوج مصرف و حساسیت بالای شبکه نیروگاهی به هرگونه کمبود سوخت بازنگری کند.
طبق گزارش خبرگزاری رویترز، این توقف ناگهانی که مربوط به میادین گاز «تمار» و «لویاتان» در شرق مدیترانه است، قاهره را با چالش جدی در تأمین سوخت نیروگاههای برق و صنایع خود مواجه کرده است.
وزارت پتروشیمی مصر در واکنش به این رویداد، با اعلام وضعیت آمادهباش کامل، از بهکارگیری کشتیهای گاز مایع و تنوعبخشیدن به منابع تأمین برای جلوگیری از خاموشیها خبر داد.
مقامات مصری ضمن اطمینانبخشی به شهروندان درباره وجود ذخایر استراتژیک بنزین و گازوئیل، تأکید کردند: تمامی سناریوهای مدیریت بحران برای مقابله با پیامدهای ناشی از تحولات ژئوپلتیک منطقه از پیش آماده شده است.



