سیاسی

السودانی تجاوزات اسرائیل به لبنان را محکوم کرد

نخست وزیر عراق در تماس تلفنی با رئیس جمهور لبنان تجاوزات مستمر اسرائیل به خاک لبنان را محکوم و بیان کرد که تداوم این تجاوزات تهدید خطرناکی برای ثبات منطقه است.

میدل ایست نیوز: محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق تلفنی با جوزف عون رئیس جمهور لبنان ‌گفت‌وگو کرد.

بر اساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، در این تماس تلفنی درباره تحولات اوضاع منطقه رایزنی و بر اقدام برای هماهنگی کشورهای عربی و تکیه بر منطقه گفت‌وگو برای دور کردن خطرات از ملت های منطقه تاکید صورت گرفت.

السودانی تجاوزات مستمر اسرائیل به خاک لبنان را محکوم و بیان کرد که تداوم این تجاوزات تهدید خطرناکی برای ثبات منطقه است و نقض آشکار قوانین و منشورهای بین المللی به شمار می آید.

السودانی و عون در ادامه بر اهمیت ایفای مسئولیت های جامعه جهانی برای توقف جنگ و جلوگیری از پیامدهای خطرناک آن که امنیت و صلح منطقه ای و بین المللی را تهدید می کند، تاکید کردند.

منبع
دفتر نخست وزیری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 1 =

دکمه بازگشت به بالا