خبر اولسیاسی

ناو امریکایی آبراهام لینکلن مورد اصابت موشک‌های نیروی دریایی سپاه ایران قرار گرفت

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا ایران خبر داد: ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن مورد اصابت پهپادهای نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران قرار گرفت.

میدل ایست نیوز: سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا ایران خبر داد: ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن که با هدف مدیریت تنگه هرمز به فاصله ۳۴۰ کیلومتری مرزهای آبی ایران در دریای عمان نزدیک شده بود، مورد اصابت پهپادهای نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای ایران، این سخنگو افزود که ناو آبراهام لینکلن به همراه ناوشکن های خود، با سرعت فرار کرد و تا کنون بیش از هزار کیلومتر از منطقه، فاصله گرفته است.

گفتنی است از شنبه گذشته اسرائیل و امریکا به ایران حمله کردند و رهبر ایران و جمعی از فرماندهان این کشور را به شهادت رساندند.

در پاسخ، ایران مواضع اسرائیل و منافع امریکا در کشورهای منطقه را هدف قرار می دهد و بمباران می کند.

منبع
صداوسیمای ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =

دکمه بازگشت به بالا