سیاسی

عملیات پهپادی و موشکی سپاه علیه پایگاه بالگردی العدیری در کویت

نیروی دریایی سپاه ایران طی یک عملیات ترکیبی پهپادی و موشک‌های بالستیک پایگاه بالگردی العدیری را مورد ضربه قرار داد.

میدل ایست نیوز: روابط عمومی سپاه ایران امروز یکشنبه اعلام کرد: بامداد امروز نیروی دریایی سپاه طی یک عملیات ترکیبی پهپادی و موشک های بالستیک پایگاه بالگردی تروریست‌های امریکایی العدیری را مورد ضربه قرار دادند.

سپاه بیان کرد: در این موج حمله یگان موشک‌های بالستیک نیروی دریایی سپاه بصورت دقیق مراکز آماده سازی و تعمیرات بالگردهای پایگاه، مخازن سوخت بالگرد و هواپیماها و ساختمان فرماندهی این پایگاه تروریستی را مورد اصابت قرار داده و به شدت تخریب گردید.

سپاه پاسداران ایران اعلام کرد: بعد از این موج هجوم، آتش مهیبی در این پایگاه ایجاد شده و هنوز دودهای پر حجم و سیاه از این پایگاه بلند است و از فاصله های دور قابل مشاهده است.

منبع
تسنیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − نه =

دکمه بازگشت به بالا