سیاسی

لاریجانی: بعید است با آتش جنگی که امریکا و اسرائیل در منطقه ایجاد کرده‌اند امنیتی در تنگه هرمز شکل بگیرد

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در واکنش به اظهارات رئیس جمهور فرانسه بیان کرد: بعید است با آتش جنگی که امریکا و اسرائیل در منطقه ایجاد کرده‌اند امنیتی در تنگه هرمز شکل بگیرد.

میدل ایست نیوز: علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به اظهارات امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه درباره تنگه هرمز واکنش نشان داد.

بر اساس بیانیه منتشر شده در کانال تلگرامی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، لاریجانی اعلام کرد: بعید است با آتش جنگی که امریکا و اسرائیل در منطقه ایجاد کرده‌اند امنیتی در تنگه هرمز شکل بگیرد. آن هم با طراحی کسانی که خود در پشتیبانی از این جنگ بی نقش نبودند.

این اظهارات در حالی مطرح می شود که از روز شنبه حملات امریکا و اسرائیل به ایران آغاز شده است و در پاسخ، ایران به اسرائیل و منافع امریکا در منطقه حمله می کند.

در پی تنش ایجاد شده در منطقه، تنگه هرمز شاهد ناآرامی است و تردد کشتی ها در آن کاهش یافته شده است.

منبع
کانال تلگرامی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + هفت =

دکمه بازگشت به بالا