خبر اولسیاسی

بارزانی: اجازه نخواهیم داد اقلیم کردستان منبع تهدید برای ایران شود

رئیس اقلیم کردستان عراق اعلام کرد اقلیم کردستان به هیچ وجه بخشی از جنگ‌ها و درگیری‌های منطقه نخواهد بود.

میدل ایست نیوز: نچیروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق در نشست مقامات عالی‌رتبه نظامی و امنیتی این اقلیم تاکید کرد اقلیم کردستان به هیچ‌وجه بخشی از جنگ‌ها و درگیری‌های منطقه نخواهد بود.

به گزارش رووداو، ریاست اقلیم کردستان در بیانیه‌ای اعلام کرد در این نشست که با حضور وزیر نیروهای پیشمرگه، وزیر امور داخلی، رئیس ستاد پیشمرگه و شماری از فرماندهان ارشد برگزار شد، آخرین تحولات امنیتی منطقه و پیامدهای جنگ و آثار خطرناک آن بر اقلیم کردستان به‌ طور مفصل بررسی شد.

نچیروان بارزانی در این نشست تأکید کرد: اقلیم کردستان به هیچ وجه بخشی از جنگ‌ها و درگیری‌ها نخواهد بود و حفاظت از ثبات کشور در اولویت اصلی قرار دارد.

او همچنین تأکید کرد: به هیچ عنوان اجازه داده نخواهد شد که خاک اقلیم کردستان به منبع تهدید یا خطر علیه جمهوری اسلامی ایران یا هر کشور همسایه دیگری تبدیل شود.

در این نشست همچنین «حملات خرابکارانه‌ توسط گروه‌های خارج از قانون در عراق با استفاده از پهپاد و موشک‌ علیه اقلیم کردستان که باعث خسارات جانی و مالی شده است»، به‌شدت محکوم شد.

در این چارچوب تأکید شد دولت فدرال عراق مسئول است وظیفه خود را برای جلوگیری از این حملات، شناسایی عاملان آن و مجازات آنان انجام دهد.

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

دکمه بازگشت به بالا