خبر اولسیاسی

قالیباف: به دنبال آتش بس نیستیم

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران با تأکید بر اینکه کشورش به دنبال آتش‌بس نیست، تصریح کرد: برای جلوگیری از تکرار تجاوز به خاک کشور، باید ضربه‌ای قاطع به متجاوز وارد شود تا درس عبرتی برای او باشد.

میدل ایست نیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی ایران با تأکید بر اینکه کشورش به دنبال آتش‌بس نیست، تصریح کرد: برای جلوگیری از تکرار تجاوز به خاک کشور، باید ضربه‌ای قاطع به متجاوز وارد شود تا درس عبرتی برای او باشد.

به گزارش تسنیم، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران با انتشار پستی تصریح کرد: به‌طور قطع ما دنبال آتش‌بس نیستیم و معتقدیم باید توی دهان متجاوز زد تا درسی بگیرد که دیگر هیچ‌گاه به فکر تجاوز به ایران عزیز نیافتد.

قالیباف تاکید کرد: رژیم صهیونیستی حیات ننگین خود را در استمرار چرخهٔ «جنگ-مذاکره-آتش‌بس و سپس دوباره جنگ» می‌بیند تا سلطهٔ خود را تثبیت کند. این چرخه را خواهیم شکست.

منبع
تسنیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =

دکمه بازگشت به بالا