اجتماعی

فیفا: از حضور تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 استقبال می‌شود

رئیس فیفا بعد از کسب اطمینان از دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا گفت، از حضور تیم ملی ایران در رقابت‌های جام جهانی 2026 استقبال می‌شود.

میدل ایست نیوز: جیانی اینفانتینو رئیس فیفا بعد از کسب اطمینان از دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا گفت، به رغم شرایط جنگی کنونی بین ایران و امریکا، از حضور تیم ملی ایران در رقابت‌های جام جهانی 2026 استقبال می‌شود.

به گزارش آناتولی، اینفانتینو امروز چهارشنبه در صفحه اینستاگرام خود نوشت: با دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا درباره آمادگی برای برگزاری جام جهانی آینده که قرار است 93 روز دیگر آغاز شود، و همچنین درباره وضعیت کنونی ایران و صعود تیم ملی این کشور به جام جهانی 2026 گفت‌وگو کردم.

وی افزود، ترامپ بار دیگر تأکید کرد که قطعا از حضور تیم ملی ایران در این مسابقات در امریکا استقبال خواهد شد.

اینفانتینو افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری به رویدادی مانند جام جهانی نیاز داریم تا مردم جهان را گرد هم بیاورد. از حمایت رئیس‌جمهور آمریکا صمیمانه تشکر می‌کنم؛ این موضوع بار دیگر نشان می‌دهد که فوتبال می‌تواند جهان را متحد کند.

جام جهانی ۲۰۲۶ از ۱۱ ژوئن آینده به میزبانی امریکا، کانادا و مکزیک آغاز می‌شود. تیم ملی ایران در روزهای ۱۵ و ۲۱ ژوئن در شهر لس‌آنجلس به ترتیب به مصاف نیوزیلند و بلژیک می‌رود و در ۲۶ ژوئن نیز در سیاتل مقابل مصر بازی خواهد کرد.

ترامپ هفته گذشته در گفت‌وگو با وب‌سایت پولیتیکو گفته بود، واقعا برایم مهم نیست که ایران در جام جهانی بازی کند یا نه.

منبع
آناتولی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − سه =

دکمه بازگشت به بالا