تماس تلفنی باراک و مسعود بارزانی
رئیس حزب دموکرات کردستان عراق و فرستاده امریکا به سوریه تلفنی گفتوگو کردند.

میدل ایست نیوز: مسعود بارزانی رئیس حزب دموکرات اقلیم کردستان عراق و توماس باراک فرستاده دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا تلفنی گفتوگو کردند.
به گزارش شفق نیوز، باراک ضمن ابلاغ درود و تشکر ترامپ از بارزانی، نقش وی در هدایت خردمندانه سیاست منطقه و حفاظت از امنیت آن را ستود.
فرستاده ترامپ گفت که امریکا همواره اقلیم کردستان عراق را به عنوان یک متحد و دوست می بیند و به هماهنگی با آن ادامه خواهد داد.
وی تاکید کرد که اقلیم کردستان عراق و عراق جایگاهی مهم در منطقه برای امریکا دارند.
باراک اظهار داشت که با توجه به شرایط پیچیده جاری در منطقه امریکا برای حل مشکلات میان دولت اربیل و بغداد به گونه ای که در تمامی حوزه ها به نفع دو طرف باشد، کمک می کند.
از طرفی دیگر، بارزانی از رئیس جمهور امریکا تشکر و قدردانی و احترام خود برای وی را ابراز کرد و نقش فعال باراک را ستود.
وی تاکید کرد که اقلیم کردستان عراق همواره خواهان صلح و ثبات برای سراسر منطقه است و مردم کردستان همیشه به دموکراسی و همزیستی گفتوگو باور دارند.
رئیس حزب دموکرات کردستان عراق گفت که ما همواره بخشی از راه حل بودیم و هیچ وقت بخشی از هیچ مشکل یا تنشی نبودیم و نخواهیم بود.



