سیاسی

CNN: دستیار نتانیاهو دو هفته گذشته به عربستان سفر کرد

یک منبع اسرائیلی به شبکه CNN گفت که دستیار نخست وزیر اسرائیل طی دو هفته گذشته به عربستان سفر کرده و در آنجا، از جمله درباره کارزار اسرائیل علیه حزب‌الله در لبنان که در طول این ماه به‌طور چشمگیری تشدید شده است، گفت‌وگو کرده است.

میدل ایست نیوز: در حالی که ارتش اسرائیل همچنان اهدافی را در نقاط مختلف ایران و لبنان هدف قرار می‌دهد، تحرکات دیپلماتیک نیز در جریان است؛ هرچند این تحرکات شاید بیش از آنکه نشانه‌ای از پایان سریع درگیری‌ها باشند، بر آینده تمرکز دارند.

به گزارش CNN در میان چهره‌های اصلی در اسرائیل، همان‌گونه که در سال‌های اخیر نیز بوده، ران درمر، از نزدیک‌ترین دستیاران بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، قرار دارد.

یک منبع اسرائیلی به شبکه CNN گفت که درمر طی دو هفته گذشته به عربستان سفر کرده و در آنجا، از جمله درباره کارزار اسرائیل علیه حزب‌الله در لبنان که در طول این ماه به‌طور چشمگیری تشدید شده است، و همچنین درباره ترتیبات احتمالی آتش‌بس در آینده در لبنان گفت‌وگو کرده است.

رادیوی ارتش اسرائیل نخستین رسانه‌ای بود که خبر این سفر را منتشر کرد؛ سفری که پس از آغاز جنگ با ایران انجام شده است.

شبکه CNN پیش‌تر گزارش داده بود که نتانیاهو، درمر را برای هدایت مذاکرات احتمالی با لبنان انتخاب کرده است، اما یک مقام اسرائیلی به CNN گفت این موضوع به معنای وجود برنامه‌های مشخص برای برگزاری گفت‌وگوهای مستقیم در حال حاضر نیست.

از سوی دیگر، به گفته یک منبع آگاه به  CNN، ریاست‌جمهوری لبنان با همکاری دولت در حال تلاش برای تشکیل یک هیئت مذاکره‌کننده است تا مذاکراتی با اسرائیل انجام دهد.

منبع
CNN

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 19 =

دکمه بازگشت به بالا