سیاسی

لاوروف: ایران از خودش دفاع می‌کند/ مسکو آماده میانجی‌گری است

وزیر خارجه روسیه با اشاره به این که ایران در جنگ کنونی از خودش دفاع می‌کند از آمادگی مسکو برای ایفای نقش میانجی در این بحران خبر داد.

میدل ایست نیوز: سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت، مسکو حاضر است در صورت لزوم، نقش میانجی را در جنگ امریکا و اسرائیل علیه ایران ایفا کند.

به گزارش روسیا الیوم، لاوروف در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای کنیایی خود در مسکو گفت، کشورهایی که برای حمله نظامی به ایران برنامه ریزی کردند، اگر گمان می‌کردند که می‌توانند ظرف فقط 24 ساعت بر ایران مسلط شوند، اکنون به اشتباه خود پی برده‌اند.

وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد، ما باید به اقدامات خصمانه در خاورمیانه پایان دهیم و اگر همچنان اعتمادی به مذاکره وجود دارد، پشت میز مذاکره بنشینیم.

لاوروف همچنین گفت، ایران از خودش دفاع می‌کند و با حمله به زیرساخت‌های نظامی کشورهای مهاجم در منطقه، به تجاوز آنان پاسخ می‌دهد.

وزیر خارجه روسیه پیش‌بینی عواقب بحران در خاورمیانه را در صورتی که اکنون در فرصت مناسب متوقف نشود، دشوار توصیف کرد. وی افزود، مسکو آماده است که در صورت نیاز، نقش میانجی را در بحران ایران بازی کند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − پنج =

دکمه بازگشت به بالا