سیاسی

یک گروه عراقی از کشته شدن 6 امریکایی در حمله به «ویکتوریا» خبرداد

یکی از گروه‌های مقاومت اسلامی عراق مسئولیت حمله به پایگاه نظامیان امریکایی نزدیک فرودگاه بغداد را برعهده گرفت.

میدل ایست نیوز: گروه عراقی «گردان‌های اولیاء الدم» اعلام کرد امروز دوشنبه پایگاه امریکایی «ویکتوریا» نزدیک فرودگاه بغداد را هدف حمله قرار داده است.

به گزارش النشره، گروه عراقی «گردان‌های اولیاء الدم» اعلام کرد، در چارچوب عمل به تکلیف شرعی و به ‌منظور قصاص خون امام خامنه‌ای شهید، و همچنین انتقام شهادت جمعی از جوانان مقاومت عراق، رزمندگان ما یک عملیات ویژه و دقیق انجام دادند.

در بیانیه این گروه آمده است که این حمله با شلیک چند موشک از نوع «القارع» انجام شده و «نیروهای امریکایی در پایگاه ویکتوریا در نزدیکی فرودگاه بغداد» هدف قرار گرفتند.

گردان‌های اولیاء الدم افزود، این حمله 10 تلفات قطعی در میان نیروهای ارتش امریکا برجای گذاشته که شامل 6 کشته و 4 زخمی با جراحات شدید بوده است.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هشت =

دکمه بازگشت به بالا