سیاسی

الشروق مدعی شد؛
شناسایی و بازداشت یک گروه وابسته به حزب‌الله در کویت

وزارت کشور کویت از شناسایی و بازداشت یک گروه ۱۶ نفره خبر داد و مدعی شد این گروه وابسته به سازمان حزب‌الله لبنان بوده و قصد ضربه زدن به حاکمیت ملی و برهم زدن امنیت و ثبات این کشور را داشته است.

میدل ایست نیوز: «ناصر بوصلیب»، سخنگوی وزارت کشور کویت، اعلام کرد: دستگاه‌های امنیتی این کشور پس از عملیات رصد و پیگیری دقیق، موفق شدند یک گروه وابسته به حزب‌الله را شناسایی و دستگیر کنند.

به گزارش الشروق، سخنگوی وزرات کشور کویت اعلام کرد: این گروه با هدف بی‌ثبات کردن کشور و جذب نیرو برای این سازمان فعالیت می‌کرده است.

این منبع افزود: تحقیقات امنیتی پرده از یک طرح تخریبی سازمان‌یافته برداشته است که توسط عناصر این گروه هدایت می‌شد.

این هسته شامل ۱۴ شهروند کویتی و ۲ تبعه لبنانی است که قصد داشتند با ایجاد هرج‌ومرج و اختلال در نظم عمومی، امنیت ملی کویت را به مخاطره بیندازند.

منابع کویتی تصریح کردند: در بازرسی از مخفیگاه این افراد، تعدادی سلاح گرم و مهمات جنگی، سلاح مخصوص ترور، دستگاه‌های ارتباطی رمزگذاری‌شده ،پهپاد و نقشه‌های عملیاتی و همچنین تصاویر و پرچم‌های مربوط به سازمان‌های تروریستی و مواد مخدر و مبالغی پول نقد کشف و ضبط شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 1 =

دکمه بازگشت به بالا