سیاسی

گفت‌وگوی عبدالعاطی با همتایان عرب و مسئولان اروپایی درباره درگیری در منطقه

وزیر امور خارجه مصر با همتایان عربستانی، اردنی، آلمانی و مسئولان کمیسیون اروپا درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش در منطقه گفت‌وگو کرد.

میدل ایست نیوز: بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر، امروز در تماس‌های تلفنی با تعدادی از همتایان عرب خود و مقامات اروپایی، تحولات پرشتاب و تنش‌های نظامی در منطقه خاورمیانه و تلاش‌های صورت‌گرفته برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای را مورد بحث و بررسی قرار داد.

وزارت امور خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد، این تماس‌ها شامل «یوهان وادفول» وزیر خارجه آلمان، «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن، شاهزاده «فیصل بن فرحان بن عبدالله» وزیر خارجه عربستان سعودی و همچنین مقاماتی از کمیسیون اروپا بوده است.

در جریان این تماس‌ها، بر ضرورت تداوم و تشدید تلاش‌ها برای کاهش فوری تنش‌ها، حمایت از اقدامات برای آرام‌سازی اوضاع و تلاش برای تقویت امنیت و ثبات در منطقه تأکید شد.

وزیر امور خارجه مصر در این تماس‌ها به تشریح تلاش‌ها و تماس‌های گسترده کشورش پرداخت که در هماهنگی نزدیک با شرکای منطقه‌ای، برای پیشبرد و موفقیت مسیر مذاکرات میان امریکا و ایران به منظور فرونشاندن بحران کنونی و دور نگه داشتن منطقه و جهان از پیامدهای آن انجام می‌شود.

وی همچنین تأکید کرد که اولویت دادن به مسیر دیپلماتیک و گفتگو، تنها راه جلوگیری از لغزش منطقه به سوی هرج‌ومرج فراگیر با پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی است. عبدالعاطی ضمن محکومیت قاطع تداوم حملاتی که کشورهای شورای همکاری و اردن را هدف قرار می‌دهند، بر همبستگی کامل مصر و ایستادگی این کشور در کنار کشورهای عربی و اردن در مقابله با هرگونه تهدیدی که امنیت، ثبات و حاکمیت آن‌ها را نشانه رود، تأکید کرد.

این گفتگوها همچنین به پیامدهای اقتصادی گسترده جنگ در منطقه بر اقتصاد جهانی پرداخت. در این زمینه، مقامات اروپایی به استحکام اقتصاد مصر و توانایی آن در ایستادگی در برابر چالش‌های منطقه‌ای و جذب شوک‌ها، به‌رغم تأثیرات وسیع جنگ بر اقتصادهای جهان و رشد اقتصادی، اشاره کردند.

منبع
وزارت خارجه مصر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + سیزده =

دکمه بازگشت به بالا