وزیر خارجه پاکستان: خواستار برگزاری دیدار امریکا و ایران در اسلام آباد هستیم
وزیر خارجه پاکستان ضمن اعلام بررسی راه های ممکن برای پایان دادن به جنگ در خاورمیانه به صورت زودهنگام و همیشگی با همتایان عربستانی، مصری و ترکیه ای خود، گفت: جنگ به نفع هیچکس نیست و ما خواستار برگزاری دیدار امریکا و ایران در اسلام آباد هستیم.

میدل ایست نیوز: محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان اعلام کرد که امروز با همتایان عربستانی، مصری و ترکیه ای خود راه های ممکن برای پایان دادن به جنگ در خاورمیانه به صورت زودهنگام و همیشگی را بررسی کرده است.
به گزارش العربیه، وی افزود که تمامی طرف ها اعتماد خود به تلاش های میانجیگری پاکستان را اعلام کردند و چین از ابتکار میزبانی از مذاکرات احتمالی میان ایران و امریکا در اسلام آباد، به صورت کامل حمایت می کند.
وی با بیان اینکه دیپلماسی بهترین راه برای پایان دادن به درگیری در خاورمیانه است، تاکید کرد: جنگ به نفع هیچکس نیست و ما خواستار برگزاری دیدار امریکا و ایران در اسلام آباد هستیم.

وزیر خارجه پاکستان اعلام کرد که تلاش های ما برای تحقق صلح و ایجاد راه حل پایدار برای جنگ در منطقه ادامه دارد.
وزرای خارجه چهار کشور مذکور، با هدف کاهش تنش در جنگ امریکا و ایران در اسلام آباد جلسه ای تشکیل دادند.
این نشست چهار جانیه چندین ساعت ادامه داشته است.


