اقتصادی

تداوم وابستگی عراق به پرداخت نقدی در سال ۲۰۲۵

آمارها نشان می‌دهد عراق همچنان یکی از وابسته‌ترین کشورهای عربی به پول نقد در معاملات روزمره است.

میدل ایست نیوز: عراق در سال گذشته ۲۰۲۵ همچنان به‌طور گسترده به پرداخت نقدی در معاملات روزانه متکی بوده و بر اساس داده‌های وب‌سایت سوئدی forex.se، در میان کشورهای عربی در جایگاه بالایی قرار دارد.

به گزارش شفق نیوز، براساس گزارش وب‌سایت سوئدی متخصص در خدمات صرافی و سفر گزارش، وابستگی عراق به پول نقد که به حدود ۸۵ درصد می‌رسد، نشان‌دهنده کندی گذار به سمت پرداخت‌های الکترونیکی در مقایسه با برخی کشورهای منطقه است.

طبق داده‌های این وب‌سایت، لبنان با ۹۰ درصد در صدر فهرست قرار دارد، پس از آن عراق با ۸۵ درصد، سپس مصر و اردن هرکدام با ۸۰ درصد، مراکش با ۶۵ درصد، تونس با ۵۵ درصد، عمان با ۵۰ درصد، در حالی که کویت و عربستان ۳۰ درصد، قطر ۲۵ درصد و در نهایت بحرین و امارات متحده عربی هرکدام با ۲۰ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 1 =

دکمه بازگشت به بالا