سیاسی

وزیر خارجه بحرین: تنگه هرمز یک مسئولیت مشترک بین‌المللی است

وزیر خارجه بحرین گفت که کشورهای عضو شورای همکاری منبع اصلی تأمین انرژی جهان هستند و به همین دلیل، تنگه هرمز یک مسئولیت مشترک بین‌المللی محسوب می‌شود.

میدل ایست نیوز: عبداللطیف بن راشد الزیانی وزیر خارجه بحرین اعلام کرد که این کشور پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده است که به موضوع تأمین امنیت کشتیرانی در منطقه می‌پردازد.

به گزارش الجزیره، وی با تأکید بر اهمیت راهبردی منطقه افزود که کشورهای عضو شورای همکاری منبع اصلی تأمین انرژی جهان هستند و به همین دلیل، تنگه هرمز یک مسئولیت مشترک بین‌المللی محسوب می‌شود.

وزیر خارجه بحرین هشدار داد: اگر شورای امنیت امروز اجازه دهد تنگه هرمز بسته باقی بماند، این مسئله می‌تواند در آینده برای سایر تنگه‌های مهم جهان نیز تکرار شود.

او همچنین مدعی شد که اصرار ایران بر مختل کردن کشتیرانی بین‌المللی موضوعی مقطعی نیست، بلکه بخشی از رویکردی منفی و مستند است.

به گفته وی، پیش‌نویس قطعنامه ارائه‌شده به دنبال ایجاد وضعیت جدیدی نیست، بلکه تلاشی جدی برای مقابله با آنچه رفتار خصمانه و تکرارشونده ایران خواند، به شمار می‌رود.

وزیر امور خارجه بحرین در پایان هشدار داد که عدم اقدام شورای امنیت برای بازگشایی تنگه هرمز می‌تواند پیامدهای خطرناکی برای جهان و بشریت به همراه داشته باشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + شش =

دکمه بازگشت به بالا