سیاسی

فرمانده مرزبانی ایران: مرزها کنترل شده و در امنیت بالا قرار دارد

فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که مرزهای کشور کنترل شده و در امنیت بالا قرار دارد.

میدل ایست نیوز: فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که مرزهای کشور کنترل شده و در امنیت بالا قرار دارد.

به گزارش ایسنا، علی اکبر جاویدان در بازدید از واحدهای مرزی جنوب استان سیستان و بلوچستان در جنوب شرق ایران با تجلیل از خدمات شایسته و اثربخش مرزداران در تأمین نظم و امنیت منطقه، افزود: حفظ امنیت، مهم‌ترین و اصلی ترین مأموریت مرزبانی است که به لطف خدا، مرزداران خستگی‌ناپذیر همواره با شایستگی و توانمندی در حفظ و ارتقای آن به‌صورت شبانه روزی و یک نفس در تلاش و تکاپو هستند.

وی با بیان اینکه نگهبانی از مرزهای کشور امری مقدس است، گفت: امروز شما مرزبانان مقتدر با حراست از کیان مرزهای مقدس ایران اسلامی نقش ارزنده ای در برقراری امنیت کشور دارید.

سردار جاویدان ضمن قدردانی از تلاش ها و زحمات مرزداران یگان های دور دست مرزبانی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با تلاش و همت مضاعف شما مرزداران در زمان حاضر امنیت منطقه قابل لمس بوده و این همت والا و زحمات شبانه روزی و خستگی ناپذیر شما مرزداران در پیشگاه امام عصر (عج) ارزشمند بوده و اجر اخروی در پی خواهد داشت.

منبع
ایسنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =

دکمه بازگشت به بالا