
میدل ایست نیوز: نزار آمیدی رئیس جمهور عراق و محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق امروز دوشنبه دیدار کردند.
براساس بیانیه ریاست جمهوری عراق، السودانی ضمن تبریک به آمیدی بابت انتخاب به عنوان رئیس جمهور عراق، برای او آرزوی موفقیت کرد.
آمیدی نیز از نخست وزیر عراق بابت تبریکش قدردانی کرد.
دو طرف اوضاع کلی کشور را بررسی و نقش نیروهای ملی در انتخاب رئیس جمهور را تحسین کردند.
طرفین بر اهمیت انتخاب نخست وزیر و تشکیل دولت ملی به نمایندگی از همه عراقی ها و تلاش برای تحقق آرمان های ملت عراق در زندگی کریمانه و تقویت ثبات و توسعه تاکید کردند.
آمیدی و السودانی بر اهمیت تشدید تلاش برای مقابله با چالش های کنونی و تقویت روند حکومت در راستای تحقق منافع ملت عراق و حفظ حاکمیت آن تاکید کردند.
رئیس جمهور و نخست وزیر عراق تحولات منطقه ای و بین المللی را بررسی و بر لزوم توقف تنش و اتکا بر گفتوگو به عنوان وسیلهای برای حل اختلافات در راستای حمایت از تحقق امنیت و صلح و ثبات برای ملتهای منطقه تاکید کردند.



