سیاسی

تداوم پیام‌های تبریک برای رئیس‌جمهور جدید عراق/ تأکید پاکستان و انگلیس بر توسعه روابط با بغداد

در پی انتخاب «نزار آمیدی» به عنوان رئیس‌جمهور جدید عراق، سران و مقامات کشورهای مختلف از جمله پاکستان و انگلیس در پیام‌های جداگانه‌ای، ضمن تبریک این انتخاب، بر حمایت از ثبات عراق و گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید کردند.

میدل ایست نیوز: نزار آمیدی رئیس‌جمهور عراق، پیام‌های تبریک زیاد و مختلفی را از سوی سران کشورهای جهان به مناسبت آغاز دوران ریاست‌جمهوری خود دریافت کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، دفتر ریاست‌جمهوری عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: «آصف‌علی زرداری»، رئیس‌ جمهور پاکستان، در پیامی خطاب به نزار آمیدی، برای وی در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

زرداری در این پیام ابراز اطمینان کرد: عراق تحت هدایت رئیس‌جمهور جدید، مسیر خود را به سوی ثبات، پیشرفت و وحدت ملی ادامه خواهد داد.

وی همچنین بر تمایل اسلام‌آباد برای تحکیم پیوندهای برادرانه و توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مورد علاقه طرفین تأکید کرد.
از سوی دیگر، انگلیس نیز با استقبال از انتخاب نزار آمیدی، بر تمایل خود برای تقویت همکاری‌ها با عراق تأکید کرد.

بنا بر بیانیه ریاست‌جمهوری عراق، دولت انگلیس ضمن ابراز خرسندی از این انتخاب، اعلام کرد: در انتظار آغاز مرحله جدیدی از همکاری‌های مشترک با بغداد است.

در همین ارتباط، «هیمش فولکنر»، وزیر امور خاورمیانه در وزارت خارجه انگلیس، بر اراده لندن برای تداوم کار با رهبری جدید عراق در جهت تقویت روابط دوجانبه و حمایت از ثبات و توسعه در این کشور تأکید کرد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 9 =

دکمه بازگشت به بالا