سیاسی

تلاش سنای امریکا برای مهار اختیارات جنگی ترامپ

مجلس سنای امریکا روز چهارشنبه درباره طرح جدید دموکرات‌ها برای محدود کردن اختیارات دونالد ترامپ در پیشبرد جنگ با ایران رای‌گیری می‌کند.

میدل ایست نیوز: مجلس سنای امریکا در حالی قصد دارد اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند که دموکرات‌ها تلاش می‌کنند با پیوند زدن هزینه‌های گزاف جنگ به تورم و افزایش قیمت بنزین، فشار سیاسی بر کاخ سفید را در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره افزایش دهند.

به گزارش اسکای نیوز، مجلس سنای امریکا روز چهارشنبه شاهد رای‌گیری درباره جدیدترین تلاش دموکرات‌ها به رهبری چاک شومر برای محدود کردن اختیارات جنگی رئیس‌جمهور، دونالد ترامپ، خواهد بود.

این در حالی است که رهبران حزب دموکرات روز گذشته وعده دادند تا زمان ادامه جنگ با ایران، به ارائه چنین طرح‌هایی ادامه دهند.

چاک شومر، رهبر دموکرات‌های سنا، در صحن مجلس سنای امریکا اظهار داشت: با گذشت ۴۵ روز از این جنگ، کنگره عملاً به حاشیه رانده شده است چرا که همکاران جمهوری‌خواه ما از ترس ترامپ، از اتخاذ موضعی قاطع علیه این جنگ خودداری می‌کنند و از آن می‌گریزند.

این اقدام مجلس سنا در حالی قرار است صورت گیرد که دونالد ترامپ مدعی شده مذاکرات برای پایان دادن به جنگ با ایران ممکن است طی دو روز آینده در پاکستان از سر گرفته شود ضمن آنکه شکست گفتگوهای روز شنبه گذشته و متعاقب آن اقدام واشنگتن در محاصره بنادر ایران، تردیدهای جدی را درباره تداوم آتش‌بس دو هفته‌ای ایجاد کرده است.

در همین ارتباط، دموکرات‌های کنگره طی ماه‌های اخیر بارها تلاش کرده‌اند تا ترامپ را ملزم به کسب اجازه از قانون‌گذاران پیش از هرگونه اقدام نظامی در ایران یا ونزوئلا کنند اما تاکنون ناکام مانده‌اند اما در دور جدید این تلاش‌ها، آن‌ها بر جنبه‌های اقتصادی جنگ متمرکز شده‌اند.

این در حالی است که اختلال در محموله‌های نفت و گاز منجر به جهش قیمت بنزین، کود شیمیایی و محصولات کشاورزی در داخل امریکا شده است.

از آنجا که تورم و گرانی کالاها اصلی‌ترین دغدغه رای‌دهندگان امریکایی است، افزایش قیمت‌ها زنگ خطر را برای جمهوری‌خواهان آن هم در شرایطی که کمتر از ۷ ماه به انتخابات سرنوشت‌ساز میان‌دوره‌ای در ماه نوامبر باقی مانده، به صدا درآورده است.

منبع
اسکای نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 19 =

دکمه بازگشت به بالا