اقتصادیسیاسی

وزارت برق عراق: هیچ‌یک از شرکت‌های خارجی از عراق خارج نشده‌اند

سخنگوی وزارت برق عراق اعلام کرد که این وزارتخانه خروج هیچ یک از شرکت‌های جهانی از عراق را به ثبت نرسانده است و تمامی شرکت‌ها چه امریکایی، آلمانی، ایرانی، چینی و یا کره‌ای، در حال حاضر در عراق حضور دارند.

میدل ایست نیوز: احمد موسی سخنگوی وزارت برق عراق اعلام کرد که این وزارتخانه خروج هیچ یک از شرکت‌های جهانی از عراق را به ثبت نرسانده است.

به گزارش الفرات نیوز، موسی توضیح داد که تمامی شرکت‌ها چه امریکایی، آلمانی، ایرانی، چینی و یا کره‌ای، در حال حاضر در عراق حضور دارند و به طور عادی به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهند.

وی اظهار داشت که قراردادها و توافقنامه‌های ما از جمله پروژه‌های تعمیر درازمدت، پروژه‌های سیکل ترکیبی و طرح‌های زیرساختی، در حال اجرا هستند.

این مقام عراقی توضیح داد که هیچ تاخیر، تعلل یا توقفی در اجرای این پروژه‌ها ثبت نشده است.

سخنگوی وزارت برق عراق افزود که این شرکت‌ها در عراق دارای مراکزی هستند و جلسات آنها با وزارتخانه به صورت روزانه و مستمر ادامه دارد.

موسی بار دیگر بر ثبات فضای کار و عدم خروج هیچ یک از شرکت‌های طرف قرارداد تاکید کرد.

منبع
الفرات نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + یک =

دکمه بازگشت به بالا