سیاسی

بررسی تحولات منطقه در تماس تلفنی وزرای خارجه اردن و یونان

وزرای خارجه اردن و یونان در تماسی تلفنی تحولات اوضاع منطقه‌ای و افق‌های پایان دادن به تنش و تلاش‌های جاری برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه را بررسی کردند.

میدل ایست نیوز: ایمن الصفدی وزیر خارجه اردن تلفنی با گیورگوس گراپتریتیس، وزیر خارجه یونان درباره راه‌های تقویت روابط دوجانبه و تحولات اوضاع منطقه گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی اردن (پترا)، دو طرف در این تماس تلفنی بر اهتمام مشترک به تقویت افق‌های همکاری دو کشور دوست در حوزه‌های مختلف از طریق سازوکار همکاری سه جانبه با قبرس در چارچوب شراکت با اتحادیه اروپا تاکید کردند.

الصفدی و گراپتریتیس همچنین به اهمیت رایزنی‌های سیاسی که امروز میان وزارتخانه‌های خارجه دو کشور برگزار خواهد شد اشاره کردند.

وزرای خارجه اردن و یونان همچنین تحولات اوضاع منطقه‌ای و افق‌های پایان دادن به تنش و تلاش‌های جاری برای تحقق امنیت و ثبات در منطقه را بررسی کردند.

منبع
پترا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + بیست =

دکمه بازگشت به بالا