اجتماعی

تیم فوتبال عراق یک هفته پیش از آغاز جام جهانی به مصاف اسپانیا می‌رود

تیم ملی فوتبال عراق در چارچوب برنامه این تیم برای کسب آمادگی پیش از آغاز بازی‌های جام جهانی 2026 به مصاف تیم قدرتمند اسپانیا خواهد رفت.

میدل ایست نیوز: تیم ملی فوتبال عراق برای کسب آمادگی، روز چهارم ژوئن یعنی یک هفته پیش از آغاز جام جهانی 2026، در مقابل تیم ملی فوتبال اسپانیا قرار خواهد گرفت.

به گزارش السومریه، عدنان درجال رئیس فدراسیون فوتبال عراق با رافائل لوزان همتای اسپانیایی خود درباره همه جزئیات بازی دوستانه دو تیم که در ورزشگاه «ریازور» برگزار خواهد شد، به توافق رسید.

در صفحه تیم ملی عراق در شبکه ایکس آمده است، این توافق در نشست مجمع عمومی فیفا که در ونکوور کانادا برگزار شد، به دست آمد.

تیم عراق با پیروزی 2 – 1 مقابل تیم بولیوی در پلی‌آف بازی های مقدماتی جام جهانی، به عنوان آخرین تیم به جام جهانی 2026 راه یافت. این تیم در گروه ششم با فرانسه، سنگال و نروژ رقابت خواهد کرد. اسپانیا نیز در گروه هشتم با تیم‌های دماغه سبز، عربستان و اروگوئه بازی خواهد کرد.

تیم اسپانیا آخرین بار در جام بین قاره‌ای سال 2009 با نتیجه 1 – 0 تیم عراق را شکست داده بود.

تیم عراق از 18 ماه مه تا پنجم ژوئن اردوی تدارکاتی در اسپانیا برگزار خواهد کرد.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =

دکمه بازگشت به بالا