سیاسی

اسرائیل: نتانیاهو از پیشرفت مذاکرات امریکا و ایران ناراضی است

منابع اسرائیلی اعلام کردند نخست‌وزیر اسرائیل از تفاهم اولیه به دست آمده بین امریکا و ایران برای پایان جنگ و ارتباط داده شدن آن به آتش‌بس در لبنان ناراضی است.

میدل ایست نیوز: یک منبع آگاه در اسرائیل گفت، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در گفت‌وگوی تلفنی با ترامپ درباره دادن فرصت 60 روزه به ایران و مرتبط کردن تفاهم با ایران به آتش‌بس در لبنان ابراز نگرانی کرده است.

به گزارش روسیا الیوم، سازمان پخش اسرائیل به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد، نتانیاهو در گفت‌وگو با ترامپ، درباره به تعویق افتادن رسیدگی به پرونده هسته‌ای ایران و ارتباط دادن تفاهم با ایران به آتش‌بس در لبنان ابراز نگرانی کرده است.

این مسئول افزود، نتانیاهو و نهادهای امنیتی اسرائیلی بر این باور هستند که ایران در حال وقت کشی است و بعد از 60 روز همان مشکلات قبلی به علت انعطاف نشان ندادن ایران، باز خواهد گشت.

در همین ارتباط شبکه 12 تلویزیون اسرائیل به نقل از یک مسئول بلندپایه اسرائیلی اعلام کرد، توافق پیش‌رو بین امریکا و ایران توافق بدی است زیرا این پیام را به تهران می‌فرستد که سلاحی در اختیار دارد که کارآیی آن کمتر از سلاح هسته‌ای نیست و این سلاح، تنگه هرمز است.

این مسئول اسرائیلی افزود، دونالد ترامپ معتقد است که توافق با ایران اصولا ماهیتی اقتصادی دارد و شامل بازگشایی متقابل تنگه هرمز می‌شود و هرگونه پیشرفتی به نتایج گفت‌وگوهای هسته ای بستگی دارد.

وی افزود، هرگونه پیشرفتی مشروط به خلع سلاح هسته‌ای است و عملا سرنوشت توافق بعد از مرحله اول آن، مبهم می‌ماند.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − یازده =

دکمه بازگشت به بالا