سیاسی

3 شهید و 35 مجروح طی 24 ساعت گذشته در غزه

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته پیکر ۳ شهید و ۳۵ مجروح به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شده‌اند.

میدل ایست نیوز: وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز چهارشنبه اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته پیکر ۳ شهید و ۳۵ مجروح به بیمارستان‌های این باریکه منتقل شده‌اند.

به گزارش شبکه خبری قدس، بر اساس بیانیه وزارت بهداشت فلسطین در غزه، از زمان آتش‌بس در ۱۱ اکتبر تاکنون، ۹۳۶ نفر شهید و ۲ هزار و ۹۰۳ نفر زخمی شده‌اند و پیکر ۷۸۱ شهید نیز از زیر آوار بیرون کشیده شده است.

وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرد آمار کلی قربانیان از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۷۲ هزار و ۹۴۵ شهید و ۱۷۳ هزار و ۱۱ مجروح رسیده است.

این وزارتخانه افزود شماری از قربانیان همچنان زیر آوار و در مسیرها باقی مانده‌اند و نیروهای امدادی تاکنون به دلیل شرایط میدانی قادر به دسترسی به آنان نبوده‌اند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 6 =

دکمه بازگشت به بالا