سیاسی

برگزاری مراسم تشییع پیکر آیت‌الله العظمی الفیاض در کربلای معلی

مراسم تشییع پیکر مرجع عالیقدر دینی عراق، حضرت آیت‌الله العظمی شیخ محمد اسحاق الفیاض، از ساعتی پیش در شهر مقدس کربلا آغاز شد.

میدل ایست نیوز: مراسم تشییع پیکر مرجع عالیقدر دینی عراق، حضرت آیت‌الله العظمی شیخ محمد اسحاق الفیاض، از ساعتی پیش در شهر مقدس کربلا آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، در این مراسم نصيف الخطابی استاندار کربلا، جمعی از مقامات و مسئولان استانی، شمار زیادی از علما و اساتید حوزه علمیه و انبوهی از مردم و عزاداران کربلا حضور دارند.

مراسم تشییع پیکر این مرجع عالیقدر دینی، صبح امروز نیز با حضور مقامات رسمی و علما و  نمایندگان مراجع در کنار انبوهی از دوستداران و پیروان آیت‌الله الفیاض و مردم عزادار عراق در شهر مقدس کاظمین و حرم مطهر امام کاظم و امام جواد علیهماالسلام برگزار شد و قرار است فردا نیز در نجف اشرف مراسم باشکوهی برگزار شود.

گفتنی است ارتحال مرجع عالیقدر دینی عراق، حضرت آیت‌الله العظمی شیخ محمد اسحاق الفیاض، موجی از اندوه و حزن را در میان دوستداران و مقلدان وی و حوزه‌های علمیه ایجاد کرد و با واکنش‌های گسترده‌ای از سوی مقامات و شخصیت‌های مذهبی و سیاسی همراه شده است.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 14 =

دکمه بازگشت به بالا