خبر اولسیاسی

رئیس جمهور عراق: تلاش‌ها برای تفاهم در خصوص خلع سلاح ادامه دارد

رئیس جمهور عراق تصمیمات برخی گروه‌های مسلح که برای تبدیل شدن دولت به تنها نهاد دارنده سلاح، همکاری را آغاز کردند را ستود و گفت که تلاش‌ها برای تفاهم در خصوص خلع سلاح که امنیت و ثبات کشور را تقویت می‌کنند، ادامه دارد.

میدل ایست نیوز: نزار آمیدی رئیس جمهور عراق در کنفرانس دلفی سلیمانیه گف که این کنفرانس در بازه زمانی کوتاهی بستری زنده برای گفت‌وگو میان رهبران سیاسی و اقتصادی و فکری از سراسر جهان ایجاد کرده و موفقیت آن تایید کننده رشد ادراک بین‌المللی از نقشی است که عراق می‌تواند در ایجاد پل‌های گفت‌وگو و تقویت تفاهم میان ملت‌ها و کشورها ایفا کند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، آمیدی افزود که عراق در  حال کار بر توسعه توانمندی‌های خود است تا بتواند پروژه‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها را جذب کند و منطقه‌ای امن و مطئمن برای شرکت‌ها و سرمایه‌های بین‌المللی باشد.

وی در ادامه تصمیمات برخی گروه‌های مسلح که برای تبدیل شدن دولت به تنها نهاد دارنده سلاح، همکاری را آغاز کردند را ستود و توضیح داد که تلاش‌ها برای تفاهم در خصوص خلع سلاح که امنیت و ثبات کشور را تقویت و در سازندگی و بازسازی نقش ایفا می‌کنند، ادامه دارد. ثبات دیگر تنها یک هدف داخلی نیست بلکه به شرطی مهم برای رشد داخلی و منطقه‌ای و بین‌المللی تبدیل شده است.

رئیس جمهور عراق گفت که گفت‌وگوهای عملی و نتیجه‌بخش ضرورتی است که به مقابله با چالش‌‎ها و کاهش خطرات فزاینده کمک می‌کند. چالش‌هایی که عراق با آنها مواجه است نباید مانع بهبود رفاه مردم و تقویت فرصت‌های شکوفایی شود.

آمیدی ادامه داد که از برجسته‌ترین چالش‌ها توسعه منابع درآمد و تنوع بخشیدن به آن، پایان سیستم رانتی، تشویق سرمایه‌گذاری، ایجاد فضایی امن برای سرمایه گذاران است.

وی در ادامه خواستار تشدید تلاش‌های مقامات اجرایی، قانون‌گذاری و قضایی برای مقابله با چالش‌ها و تحقق اهداف توسعه و ثبات شد و اشاره کرد ما به دنبال فرصت‌های بیشتری برای صلح، توسعه و همکاری میان ملت‌ها هستیم.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + هفده =

دکمه بازگشت به بالا