سیاسی

در دیدار وزیر خارجه ایران بیان شد؛
رئیس جمهور عراق: از تمامی اقداماتی که صلح منطقه‌ای را تقویت می‌کند، حمایت می‌کنیم

رئیس جمهور عراق در دیدار وزیر خارجه ایران ضمن گفت‌وگو درباره توافق اخیر میان ایران و امریکا در خصوص توقف جنگ، حمایت کشورش را از تمامی اقداماتی که صلح منطقه‌ای را تقویت و حاکمیت کشورها را حفظ می‌کند، اعلام کرد.

میدل ایست نیوز: نزار آمیدی رئیس جمهور عراق از سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران و هیئت همراه وی استقبال کرد.

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری عراق، در این دیدار اوضاع منطقه‌ای و بین‌المللی و تحولات منطقه و ضرورت دورنگه داشتن آن از تنش‌های بیشتر و توافق اخیر میان ایران و امریکا درباره توقف جنگ مورد بررسی قرار گرفت.

آمیدی در این راستا بر اهمیت توسل به گفت‌وگو برای فراهم‌سازی بستری باثبات‌تر و ایجاد تفاهم‌های پایدار در راستای حل پرونده‌های معوق و تقویت امنیت و ثبات تاکید کرد.

وی افزود که عراق از تمامی اقداماتی که صلح منطقه‌ای را تقویت و حاکمیت کشورها را حفظ و به حل اختلافات از طریق ابزارهای دیپلماتیک و به دور از تشدید تنش و استفاده از زور کمک می‌کند، حمایت می‌کند.

از طرفی دیگر وزیر خارجه ایران قدردانی کشورش از مواضع عراق و تلاش آن برای مهار بحران‌ها و نزدیک کردن دیدگاه‌ها را اعلام و بر اهتمام ایران به تداوم هماهنگی و رایزنی مشترک و ایجاد زمینه‌ای گسترده‌تر برای همکاری و تفاهم در قبال مسائل و تحولات جاری تاکید کرد.

منبع
ریاست جمهوری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =

دکمه بازگشت به بالا