سیاسی

تاکید مصر بر حفظ حاکمیت سوریه و عراق در گفت‌وگو با نماینده واشنگتن

وزیر امور خارجه مصر، در یک تماس تلفنی با فرستاده ویژه رئیس‌جمهور امریکا در امور سوریه و عراق، آخرین تحولات منطقه و به‌ویژه اوضاع این دو کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

میدل ایست نیوز: بدر عبدالعاطی، وزیر امور خارجه، همکاری‌های بین‌المللی و مصری‌های خارج از کشور و «تام باراک»، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور امریکا در امور سوریه و عراق، در گفت‌وگویی تلفنی به بررسی آخرین تحولات منطقه، به‌ویژه شرایط کشورهای سوریه و عراق پرداختند.

به گزارش الاهرام، وزیر امور خارجه مصر در این گفت‌وگو با اشاره به اهمیت حفظ یکپارچگی و تمامیت ارضی سوریه و ضمن محکوم کردن مجدد عملیات تروریستی اخیر در دمشق، بر ضرورت تقویت نهادهای ملی دولت سوریه و مخالفت با هرگونه مداخله خارجی در امور داخلی این کشور تاکید کرد.

عبدالعاطی همچنین همبستگی و هم‌افزایی تلاش‌ها برای مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی در تمامی اشکال آن را خواستار شد.

در خصوص کشور عراق نیز، دو طرف به بررسی تلاش‌های دولت جدید این کشور برای حاکمیت قانون، انحصار سلاح و جلوگیری از استفاده از آن در خارج از چارچوب نهادهای دولتی پرداختند.

وزیر خارجه مصر با تاکید بر موضع پایدار کشورش در حمایت از یکپارچگی، حاکمیت و تمامیت ارضی عراق، خاطرنشان کرد: مصر در مواجهه با چالش‌های مختلف، از نهادهای دولتی عراق به طور کامل حمایت می‌کند.

منبع
الاهرام

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 9 =

دکمه بازگشت به بالا