سیاسی

وزارت خارجه کویت سفیر ایران را احضار کرد

وزارت خارجه کویت سفیر ایران را احضار کرد و یادداشت اعتراضی در خصوص اقدام ایران در حمله به نفتکش کویتی در شب گذشته هنگام عبور از تنگه هرمز را به وی تحویل داد.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه کویت به نمایندگی از حمد سلیمان المشعان معاون وزیر خارجه این کشور محمد توتونچی سفیر ایران در کویت را احضار و یادداشت اعتراضی در خصوص اقدام ایران در حمله به نفتکش کویتی کیفان در شب گذشته هنگام عبور از تنگه هرمز که منجر به مجروح شدن تعدادی از افراد خدمه آن شده است را تحویل وی داد.

به گزارش القبس، المشعان تاکید کرد که این تجاوز آشکار در بحبوحه تشدید تجاوز ایران علیه کویت از 28 فوریه 2026، از جمله بیانیه‌های تحریک‌آمیز و فتنه‌انگیز صادر شده از جانب طرف ایرانی، صورت می‌گیرد و نقض آشکار حاکمیت کویت و تمامیت ارضی و منافع آن و تهدیدی برای امنیت و آزادی دریانوردی بین‌المللی و نقض حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل و قطعنامه2817 سال 2026 شورای امنیت محسوب می‌شود.

وی بار دیگر درخواست کویت از ایران برای توقف فوری حملات غیرقانونی خود را تکرار و تاکید کرد که دولت کویت حق خود در اتخاذ اقدامات لازم برای خود را محفوظ می‌دارد و ایران را مسئول کامل این تجاوز و حملات مستمر آن به کویت می‌داند.

منبع
القبس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − شش =

دکمه بازگشت به بالا