اجتماعی

انهدام ۱۴ باند قاچاق مواد مخدر و دستگیری ۱۱۹ متهم در بصره

اداره مبارزه با مواد مخدر در استان بصره از دستگیری ۱۱۹ متهم و انهدام ۱۴ باند تجارت مواد مخدر طی عملیات‌های امنیتی یک ماه گذشته در این استان خبر داد.

میدل ایست نیوز: ماموران مبارزه با مواد مخدر در استان بصره طی یک سلسله ضربات امنیتی سنگین به شبکه‌های قاچاق در این استان، موفق شدند ضمن متلاشی کردن چند شبکه توزیع، بیش از ۸.۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر و ۳ هزار قرص روان‌گردان را کشف و ضبط کنند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق(واع)، بر اساس بیانیه اداره مبارزه با مواد مخدر و روان گردان ها در استان بصره، این اداره طی ماه ژوئیه گذشته ضربات پیاپی و سنگینی را به شبکه‌ها و قاچاقچیان مواد مخدر وارد آورده است.

در ادامه این بیانیه‌ آمده است: این رشته عملیات‌ به دستگیری ۱۱۹ متهم، کشف و ضبط ۸.۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر و بیش از ۳ هزار قرص روان‌گردان و همچنین متلاشی شدن ۱۴ شبکه توزیع این آفت منجر شده است.

این نهاد تأکید کرد: نیروهای اداره مبارزه با مواد مخدر بصره تا تعقیب کامل قاچاقچیان و تحویل تمام عوامل و دست اندرکاران به دستگاه قضایی برای رسیدن به مجازات عادلانه و قانونی خود، به راهشان ادامه خواهند داد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 8 =

دکمه بازگشت به بالا