اجتماعیسیاسی

آغاز ثبت سلاح‌های شهروندان مرزنشین در عراق / تحویل بیش از ۵۸۰ هزار قبضه سلاح غیرمجاز

رئیس واحد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق، از آغاز روند ثبت سلاح‌های شهروندان ساکن مناطق مرزی خبر داد و تأکید کرد: گروه‌های مسلح روند تحویل سلاح‌های غیرمجاز خود را ادامه می‌دهند و تاکنون بیش از ۵۸۰ هزار قبضه سلاح در سراسر این کشور جمع‌آوری و ثبت شده است.

میدل ایست نیوز: «سعد معن» رئیس واحد اطلاع رسانی امنیتی عراق تصریح کرد: طرح ثبت سلاح‌های شخصی شهروندان ساکن مناطق مرزی آغاز شده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق(واع)، سعد معن با اشاره به روند خلع سلاح و ساماندهی گروه‌های مسلح گفت: سه گروه سرايا السلام، عصائب اهل الحق و گردان‌های امام علی (ع) تحویل سلاح‌های ثبت‌نشده خود را ادامه می‌دهند و در روزهای آینده نیز روند تحویل سلاح از سوی سایر گروه‌ها پیگیری خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه درصد بالایی از انواع سلاح‌ها از این گروه‌ها تحویل گرفته شده است، افزود: کمیته ملی ساماندهی و انحصار سلاح در دست دولت، با حمایت ویژه علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر و وزارت کشور عراق به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.

رئیس واحد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق خاطرنشان کرد: هفتگی حدود ۶ هزار قبضه سلاح در بغداد و سایر استان‌ها ثبت می‌شود که این آمار شامل تحویل سلاح‌های غیرمجاز از سوی شهروندان و عشایر نیز هست و شمار سلاح‌های تحویل‌گرفته‌شده تا کنون از مرز ۵۸۰ هزار قبضه گذشته است.

وی همچنین اظهار داشت: تعداد دفاتر کمیته ملی ساماندهی سلاح از ۸۴۵ دفتر به ۸۴۸ دفتر افزایش یافته است چرا که سه دفتر جدید در مناطق مرزی راه‌اندازی شده و این کمیته عملاً ثبت سلاح‌های ساکنان مناطق مرزی را آغاز کرده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 2 =

دکمه بازگشت به بالا