اجتماعی

برنامه جدید عراق برای باسوادی ۲۰ هزار کارمند وزارت برق

وزارت آموزش و پرورش عراق با همکاری وزارت برق این کشور، برنامه‌ای جامع برای سوادآموزی نزدیک به ۲۰ هزار نفر از کارکنان و نیروهای شرکتی این وزارتخانه آغاز کرده است تا امکان ادامه تحصیل آن‌ها را تا مقطع ابتدایی فراهم کند.

میدل ایست نیوز: وزارت آموزش و پرورش عراق طرح ویژه‌ای را برای سوادآموزی حدود ۲۰ هزار نفر از پرسنل وزارت برق که بنا به علل گوناگون از جمله شرایط جنگی از تحصیل بازمانده‌اند، آغاز کرد.

به گزارش رووداو، وزارت آموزش و پرورش عراق برنامه‌ای را برای سوادآموزی ۱۹ هزار و ۹۳۹ نفر از کارمندان و کارگران وزارت برق آغاز کرده است که بیشتر آن‌ها از نیروهای قراردادی سال‌های اخیر هستند.

هیثم منذر، مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان اجرایی سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش عراق، اعلام کرد این برنامه با همکاری وزارت برق در بغداد و سایر استان‌ها اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش کادر آموزشی و نیازهای لجستیک لازم را تأمین خواهد کرد و علاوه بر بهره‌برداری از مراکز سوادآموزی موجود، مراکزی نیز در داخل اداره‌ها و شرکت‌های وابسته به وزارت برق افتتاح خواهد شد.

این مقام مسئول علت حضور نیروهای بی‌سواد را توسعه جذب نیروهای قراردادی در سال‌های اخیر دانست و افزود: کادر وزارت برق پیش از این بین ۹۰ تا ۹۵ هزار نفر بود، اما با اضافه شدن بیش از ۱۰۰ هزار نیروی قراردادی افزایش یافت.

منذر همچنین یادآور شد: برخی از این افراد به دلیل جنگ‌ها و شرایط سخت عراق فرصت تحصیل نداشته‌اند و همین امر باعث افزایش آمار افراد کم‌سواد یا بی‌سواد در میان کارکنان این طرح شده است.

طبق این برنامه، افراد مشمول در مراکز فعلی و مراکزی که در مؤسسات وزارت برق ایجاد می‌شود توزیع خواهند شد.

شرکت‌کنندگان آموزش خود را تا کلاس چهارم ابتدایی در قالب طرح سوادآموزی ادامه می‌دهند و سپس برای دریافت مدرک رسمی ابتدایی، کلاس‌های پنجم و ششم را در طرح «آموزش سریع» می‌گذرانند.

وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: در گذشته نیز برنامه‌های مشابهی را با همکاری وزارت کشور و سایر وزارتخانه‌ها به اجرا درآورده است.

منبع
رووداوروسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا