خبر اولسیاسی

طرح ادعای تلاش امریکا برای جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای این بار توسط جی دی ونس

معاون رئیس‌جمهور امریکا ادعا کرد: هدف اصلی حضور ایالات متحده در خاورمیانه جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است و واشنگتن با ابزارهای اقتصادی و قاطع، هزینه‌های تلاش تهران برای اختلال در تجارت نفت را افزایش می‌دهد.

میدل ایست نیوز: «جی دی ونس» معاون رئیس‌جمهور امریکا در گفت‌وگو با شبکه «نیوزمکس» اعلام کرد: جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، هدف اصلی و بنیادین حضور امریکا در منطقه خاورمیانه است.

به گزارش الجزیره، ونس با اشاره به ابزارهای متنوع واشنگتن از جمله فشارهای اقتصادی، تاکید کرد: یکی از کارآمدترین روش‌ها برای تقابل با تهران، بالا بردن هزینه‌های تلاش این کشور برای اختلال در تجارت جهانی نفت و گاز است.

وی با طرح ادعای ناتوانی ایران در مسدودسازی کامل مسیرهای تجاری اضافه کرد: با وجود تلاش‌های ایران برای بستن تنگه هرمز، ما موفق شده‌ایم روزانه بین ۷ تا ۱۵ میلیون بشکه نفت را از این منطقه خارج کنیم و مانع از بروز بحران انرژی شویم که ایرانی‌ها به دنبال ایجاد آن هستند.

معاون رئیس‌جمهور امریکا اظهار داشت: ناکامی تهران در قطع خطوط تجارت بین‌المللی موجب کاهش اهرم‌های فشار آن شده و قرار گرفتن ایران تحت چنین فشار شدیدی، به شکل مستقیم در خدمت هدف اصلی امریکا یعنی تضمین عدم دستیابی این کشور به سلاح هسته‌ای است.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − 4 =

دکمه بازگشت به بالا