خبر اولسیاسی

در دیدار فرمانده ارتش پاکستان عنوان شد؛
قالیباف: امریکا باید به تعهداتش بر اساس تفاهم‌نامه پایبند باشد

رئیس هیئت مذاکره کننده ایرانی در دیدار فرمانده ارتش پاکستان گفت: ما پیگیر اجرای شروط یادداشت تفاهم هستیم و این امریکاست که باید به تعهداتش بر اساس تفاهم‌نامه پایبند باشد.

میدل ایست نیوز: عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، عصر امروز با محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خانه ملت، در این دیدار که در ادامه تلاش های پاکستان با هدف کمک به تقویت صلح و امنیت در منطقه صورت گرفت، قالیباف موارد متعدد بدعهدهای امریکا در اجرای یادداشت تفاهم اسلام اباد را مرور کرد و گفت: تعهدات طرفین در یادداشت تفاهم روشن است و این امریکا بود که با بدعهدی مانع برقراری ثبات در منطقه شد و دلیل دیگری برای بی اعتمادی به این کشور ایجاد کرد.

رئیس هیئت مذاکره کننده ایرانی، ضمن رد تاثیر پذیری جمهوری اسلامی از فشارها، تاکید کرد: ما پیگیر اجرای شروط یادداشت تفاهم هستیم و این امریکاست که باید به تعهدات اش بر اساس تفاهم نامه پایبند باشد.

عاصم منیر هم در این دیدار خاطرنشان کرد که به تلاش‌هایش برای احیا ثبات در منطقه ادامه خواهد داد.

منبع
خانه ملت

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا