خبر اولسیاسی

استقبال بیروت از اظهارات عراقچی درخصوص تمایل ایران برای برقراری روابط خوب با لبنان

وزارت امور خارجه لبنان از تأکید سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، بر تمایل به برقراری روابط خوب با دولت لبنان استقبال کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه لبنان از تأکید سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، بر تمایل به برقراری روابط خوب با دولت لبنان استقبال و تأکید کرد که لبنان همواره برای برقراری بهترین روابط با همه کشورها، از جمله ایران، تلاش کرده و همچنان به این رویکرد پایبند است.

به گزارش النشره، این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که لبنان همواره در برخورد با مسائل مختلف، رویکردی مبتنی بر عقلانیت، استقبال و روحیه سازنده را در پیش گرفته و انتظار دارد همه طرف‌های مقابل نیز همین رویکرد را دنبال کنند.

وزارت خارجه لبنان افزود: عقلانیت در روابط میان کشورها، در وهله نخست مستلزم تعامل با کشورها از طریق نهادهای قانونی و قانون اساسی آنهاست، نه از طریق طرف‌ها یا گروه‌ها در داخل آن کشورها.

این وزارتخانه در ادامه تأکید کرد: همان‌گونه که ایران یا هر کشور میزبان دیگری نمی‌پذیرد سفیر لبنان، نهادهای رسمی آن کشور را دور بزند و به‌طور مستقل با طرف‌ها یا گروه‌هایی در داخل آن تعامل کند، لبنان نیز چنین اقدامی را نمی‌پذیرد.

وزارت امور خارجه لبنان تصریح کرد که روابط میان کشورها باید با دولت‌ها و از طریق نهادهای رسمی آنها شکل بگیرد و احترام به حاکمیت کشورها، اصلی متقابل است که نمی‌توان در اجرای آن گزینشی عمل کرد یا از آن عبور کرد.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

دکمه بازگشت به بالا