اجتماعیسیاسی

تحویل متهمان پرونده‌های فساد مالی از اقلیم کردستان به بغداد/ راه‌اندازی مراکز پلیس مدرن

وزیر امور داخلی اقلیم کردستان از تحویل تمامی متهمان و متواریان پرونده‌های فساد اقتصادی به دولت مرکزی عراق خبر داد و اعلام کرد: چهار مرکز پلیس نمونه با همکاری اتحادیه اروپا در اربیل، سلیمانیه، دهوک و حلبچه تأسیس می‌شود.

میدل ایست نیوز: ریبر احمد وزیر امور داخلی اقلیم کردستان عراق با تاکید بر استرداد اموال و متهمان تحت تعقیب دادگاه‌های بغداد، از توافق جدید میان اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق برای یکپارچه‌سازی و وصول متقابل جریمه‌های راهنمایی و رانندگی خبر داد.

به گزارش رووداو، ریبر احمد، وزیر داخلی اقلیم کردستان، در حاشیه کارگاه آموزشی مشترک با اتحادیه اروپا برای ارتقای توانمندی‌های نیروهای انتظامی، از احداث چهار مرکز پلیس به عنوان الگو در شهرهای اربیل، سلیمانیه، دهوک و حلبچه خبر داد و در خصوص همکاری‌ها با دولت مرکزی تصریح کرد: کلیه افراد تحت تعقیب محاکم قضایی و سازمان بازرسی کل عراق در پرونده‌های مفاسد مالی، به بغداد تحویل داده شده‌اند.

وزیر امور داخلی اقلیم کردستان با اشاره به همکاری و هماهنگی تنگاتگ با تیم امنیتی اتحادیه اروپا در بغداد و تاکید بر نظارت مستقیم نخست وزیر بر توسعه توان نیروهای امنیتی گفت: ما گام‌های بسیار خوبی در این مسیر برداشته‌ایم و جایگاه پلیس کردستان به سطح بالایی ارتقا یافته است ضمن آنکه چهار مرکز پلیس نمونه به عنوان طرح آزمایشی در دهوک، اربیل، سلیمانیه و حلبچه راه‌اندازی می‌شود که در صورت موفقیت، به سایر شهرها تعمیم خواهد یافت.

ریبر احمد با اشاره به نقش پلیس در حفظ امنیت و دستگیری افراد تحت تعقیب تصریح کرد: هر فردی که از سوی سازمان بازرسی، وزارت داخلی یا نخست‌وزیری عراق تحت تعقیب بوده، به صورت مستقیم تحویل مقامات بغداد شده است.

وی فاش کرد: شمار زیادی از متهمان پرونده‌های فساد بازداشت شده و دارایی‌ها، اموال و طلاهای همراه آنان ضبط و تحویل مراجع قضایی و ذی‌ربط در عراق شده است که این امر نشان‌دهنده عالی‌ترین سطح همکاری میان اربیل و بغداد است.

وزیر داخلی اقلیم در خصوص اعمال جریمه بر خودروهایی که دارای پلاک اقلیم یا سایر استان‌های عراق هستند، گفت: یادداشت تفاهمی با دولت مرکزی به امضا رسانده‌ایم تا خودروهای پلاک عراق در صورت تخلف در شهرهای اقلیم کردستان و بالعکس جریمه شوند چرا که قوانین ما یکسان است، اگرچه در دستورالعمل‌ها و مبالغ جریمه تفاوت‌های اندکی وجود دارد.

منبع
رووداو

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − دو =

دکمه بازگشت به بالا