اقتصادی

افزایش قابل توجه تولید خرما در کربلا به بیش از ۲۲۰ هزار تن

اداره کشاورزی کربلا از افزایش چشمگیر تولید خرما در این استان طی سال ۲۰۲۶ در مقایسه با سال‌های گذشته خبر داد.

میدل ایست نیوز: اداره کشاورزی کربلا امروز یکشنبه از افزایش میزان تولید خرما در این استان طی سال ۲۰۲۶ در مقایسه با سال‌های گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، این اداره اشاره کرد که تولید خرما در کربلای معلی در سال جاری شاهد افزایش چشمگیری بوده و پیش‌بینی می‌شود تولید انواع خرما از طریق بیش از ۳ میلیون اصله نخل، از ۲۲۰ هزار تن فراتر رود؛ این در حالی است که میزان تولید در سال گذشته ۱۸۰ هزار تن بوده است.

اداره کشاوری کربلا اعلام کرد که بخش نخلستان‌ها از توجه ویژه استانداری برخوردار است و وزارت کشاورزی نیز از طریق اجرای برنامه‌های پیشگیرانه و مقابله با آفات و بیماری‌های درختان نخل، از این بخش حمایت می‌کند.

این اداره اشاره کرد که کاهش میزان آفات حشره‌ای، به‌ویژه آفت دوباس، در مقایسه با سال‌های گذشته، تأثیر مثبتی بر میزان و کیفیت تولید خرما داشته است.

گفتنی است عملیات مبارزه با آفات با استفاده از روش‌های مختلف از جمله سم‌پاشی و تزریق انجام می‌شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 3 =

دکمه بازگشت به بالا