
میدل ایست نیوز: عملیات نیروهای امنیتی لبنان برای مبارزه با مواد مخدر در منطقه بقاع به بازداشت سلیمان هلال الاسد پسرعموی بشار اسد رئیس جمهور سابق سوریه منجر شد.
به گزارش سبق، نیروهای امنیتی لبنان به یک انبار در منطقه بقاع که گمان میرود برای نگهداری مواد مخدر مورد استفاده قرار میگیرد یورش بردند. در جریان این عملیات، سلیمان هلال الاسد پسرعموی بشار اسد رئیس جمهور پیشین سوریه، بازداشت شد.
این بازداشت همزمان با درخواست سوریه برای تحویل سلیمان هلال اسد به دمشق صورت گرفته است. وی در سوریه با اتهاماتی از جمله دست داشتن در قتل و عملیات قاچاق مواجه است.
هنوز جزئیات رسمی درباره بازداشت سلیمان هلال اسد و اتهامات او منتشر نشده است.
مقامهای لبنانی پیشتر نیز سرتیپ عادل عیسی، فرمانده لشکر 17 ارتش پیشین سوریه را هنگام ورود به سفارت سوریه در بیروت برای انجام یک کار اداری بازداشت کرده بودند.
در چارچوب اجرای توافقنامه همکاری قضایی میان دو کشور، دولت لبنان همچنین روند تحویل گروههایی از زندانیان و محکومان سوری به دمشق را آغاز کرده است.



